Menzel Christine

Menzel Christine

ügyvezető

Cégünk arculatát én adom. Felelek a döntésekért, melyek meghatározzák cégünk jövőjét, de felelek azért is, hogy munkatársaim milyen módon képviselik cégünket a külvilág felé.

Fontos számomra az emberközpontú cégkultúra, mely képes figyelembe venni és kezelni üzleti partnereink legkülönbözőbb érdekeit és álláspontjait.

Az őszinte „megoldani akarás” szemléletét igyekszem építeni és óvni cégünkön belül, hogy a Natur Gold Europe mindig hitelesen képviselje az általam vallott értékeket.

c.menzel@naturgoldfarms.com
Menzel Lena

Menzel Lena

termelésvezető

Termelésvezetőként a folyamatok optimalizálása és a minőségbiztosítás a fő tevékenységem.

Folyamatos kihívást látok abban, hogy a rendelkezésre álló eszközökből kihozzam a maximumot, mindemellett folyamatos fejlődést érjünk el a lehetőségekhez mérten.

menzel.lena@naturgoldfarms.hu
Juhász József

Juhász József

üzemvezető

Üzemvezetőként fő feladatom az optimális működés fenntartása és folyamatos fejlődési lehetőségek kiaknázása a termelésben.

Fontos számomra a jó munkakörnyezet. A csapatmunka eredményeképp nincs számunkra megoldhatatlan probléma.

juhasz.jozsef@naturgoldfarms.hu
Szitár Eszter

Szitár Eszter

minőségbiztosítási koordinátor

Az egyre kiélezettebbé váló piaci versenyben cégünk minőségcéljainak megvalósításáért dolgozom, melyek nemzetközi standardokat és vevőink igényeit veszik alapul.

A nyomonkövethetőség érdekében cégünk tevékenységét minél alaposabban átszövő dokumentációs rendszer kialakítására törekszem, mely biztos alapot nyújt a folyamatos fejlődéshez és a magasabb szintű minőségirányítási rendszerek bevezetéséhez.

szitar.eszter@naturgoldfarms.hu
Petró Ildikó

Petró Ildikó

logisztikus

Munkámmal – termelői és vevői partnereink érdekeit szem előtt tartva – olyan logisztikai megoldások kivitelezésén dolgozom, mellyel a hatékonyságot szolgálom.

Kéréseit és problémáit igyekszem gyorsan és rugalmasan megoldani. Aratás idején a nap bármely szakaszában rendelkezésére állok, emellett a szezonon kívül is folyamatosan támogatom partnerünk termelési tevékenységét.

petro.ildiko@naturgoldfarms.hu
Orosz-Tóth Mátyás

Orosz-Tóth Mátyás

logisztikai asszisztens

Feladataim középpontjában a termelő árujának belföldi mozgatása áll.

A szállítással kapcsolatban felmerülő kéréseket, problémákat igyekszem rugalmasan megoldani. Mindig törekszem összeegyeztetni a költséghatékonyságot partnereink érdekeivel.

orosz.matyas@naturgoldfarms.hu
Matiszné Pálinkás Ildikó

Matiszné Pálinkás Ildikó

pénzügyi asszisztens

Munkaköröm a cég pénzügyeivel kapcsolatos tevékenységekről szól. Szerepem kulcsfontosságú és rendkívül felelősségteljes, mivel minden be- és kimenő pénzforgalom az én kezemen keresztül megy.

A pénzügyi műveletek előkészítése, lebonyolítása, elszámolása fokozott figyelmet kíván tőlem, továbbá minden pénzügyi műveletet igyekszem naprakészen kivitelezni, mellyel tisztelt partnereink megelégedettségét szeretném szolgálni.

palinkas.ildi@naturgoldfarms.hu
Szabóné Pásztor Zita

Szabóné Pásztor Zita

revizor

Feladataim közé tartozik a pénzügyekkel, számlázással kapcsolatos adminisztráció és folyamatos felülvizsgálat, melynek során a hibák kiszűrése és javítása az egyik legfőbb feladatom.

Az adminisztrációs feladatok precíz és gondos ellátásával igyekszem minimalizálni a pontatlanságból eredő problémák kialakulását.

pasztor.zita@naturgoldfarms.hu
Balák Kitti

Balák Kitti

jogi asszisztens

Jogi asszisztensként feladataim leginkább a termelői partnerekkel kötendő szerződések és megállapodások előkészítésére és kivitelezésére irányulnak.

Igyekszem úgy végezni munkámat, hogy gondos utánajárást követően mind a partnerek által támasztott feltételeknek, mind a saját követelményeinknek megfelelően járjak el, ezáltal biztosítva a kölcsönös megelégedést és a problémamentes együttműködést.

Ezen kívül a különböző ügyekhez tartozó iratkezelést és adminisztrációt, továbbá a peres és nemperes ügyekben való asszisztenciát látom el.

balak.kitti@naturgoldfarms.hu